Nina-gate: Help Eric Smit de zomer (en winter) door

bas paternotte 22 jul 2010 Cultuur

Een collega zit in de problemen en niet zo’n beetje ook. Nina Brink Vleeschdrager Storms zit achter Eric Smit aan. Smit schreef het boek Nina en daar is de naamgeefster niet zo blij mee. Of zoals Storms’ trophy husband echtgenoot Pieter Storms zegt over wat hij met Smit van plan is: ‘tot onder zijn knieën afzagen’ en ‘aan de hoogste boom gaat ophangen’. Smit kan al niet meer pinnen en in het zwartste scenario kan deze zaak nog wel tien jaar duren. Tijd voor ACTIE dus.

Voor de achtergronden leest u eerst de ingezonden brief die mediaman Yves Gijrath gisteren in Het Parool plaatste: “Ik denk niet dat Smit bij publicatie enig idee had van de omvang van het martelaarschap dat Brink voor hem in petto had.”

Vervolgens is het zaak dat u even de portefeuille trekt. Dus u koopt het boek Nina, de onweerstaanbare opkomst van een power lady. Dat kost u nog geen twee tientjes. Vervolgens maakt u nog wat extra over op 78.49.32.972 t.a.v. stichting Muckraker onder vermelding van Help Smit de zomer en winter door.

Als laatste sluit u zich natuurlijk aan bij de actie op Twitter.

Reageer op artikel:
Nina-gate: Help Eric Smit de zomer (en winter) door
Sluiten