Spring naar de content

Uitgesproken VARA uitgesproken slecht

Het nieuwe televisieseizoen is begonnen. De VARA pakte gisteren dan ook uit met de eerste aflevering van “Uitgesproken“, het achtergrond- en opinieprogramma dat beurtelings door de VARA, de EO en WNL gemaakt wordt. Op Twitter spraken veel mensen zich uit over het programma, wat overigens kwam met drie jaar oud nieuws. Hoe erg was het nou echt?

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Redactie

Robin Geurts, journalist: Ooit gekeken naar verf die langzaam droog wordt? Dat is spannender dan #uitgesproken

Paul Vermast, raadslid GroenLinks:Zou het toeval zijn dat na #uitgesproken en #ToonHermans er een pol. uitz. is van de PvdA? #jaren50

Hans Kriek, mediacoach: #Uitgesproken Vara#niet te geloven wat ik zag …….:). Voordeel van de twijfel is nog teveel eer voor de 1e uitzending”

Huub Bellemakers, campaigner, webredacteur: @femkehalsema Denk het saaiste TV-programma uit je allejongste jeugd en je hebt het tempo van UItgesproken VARA. #1970 Nog los van de inhoud”

Jeroen Wollaars, verslaggever NOS:Wie bedacht dat profilering een zegen is voor #NPO?! Na #WNL en #Uitgesproken juichen ze bij RTL en SBS denk ik.

Jan van Thiel, journalist: Welke gek heeft dit format bedacht? #uitgesproken #Vara”

Roel Geeraedts, onderzoeksjournalist RTL:Na #uitgesproken zeg ik nooit meer iets slechts over het koninklijke #NOSJournaal!”

Arend Jan Boekestijn, columnist, publicist, docent: “Ik geloof dat de publieke omroep toch nog maar even moet blijven bestaan. Uitgesproken Vara is ongelooflijk lachen. DDR lookalike”

Luuk Koelman, columnist, schrijver: Uit die tv. Ik moet even liggen. #uitgesproken #vara

Xander van de Wulp, politiek verslaggever NOS: Wel leuk voor m’n oma… #uitgesproken”

Onderwerpen