Spring naar de content

20 jaar HP/De Tijd: een raar blad

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Matt Dings

‘Vraagje’ meldde de onderwerpregel van het mailtje, nogal terloops. Het klonk naar een wissewasje, een kleinigheid, een inleverdatum van mijn kopij misschien, of het nou dinsdag of woensdag werd. Maar nee, Jan Dijkgraaf, toen nog hoofdredacteur van dit blad, vroeg tussen neus en lippen door of ik bij de twintigste verjaardag van HP/De Tijd de geschiedenis van het blad wilde optekenen.
Wat je een vraagje noemt.
Ik heb die volle twintig jaar meegemaakt, de ups en downs, allerlei hoofdredacties, nieuwe en vertrekkende collega’s, achterklap, intriges, de keren dat we zelf in het nieuws kwamen, drankgelagen, retraites op exotische locaties, ruzies, romances, plezier, gêne en trots. Anekdotes genoeg dus. Maar hoe schrijf je die op als je er deel van uitmaakte?
Lees verder

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Onderwerpen