Spring naar de content

Live politici bedreigen doe je zo

Terwijl Geert WIlders vandaag voor het strafhekje staat en het nog steeds onduidelijk is wat er met Bert Brussen gaat gebeuren, werd GroenLinks-fractievoorzitter Femke Halsema vanmorgen even live op de radio met de dood bedreigd in een programma van Prem Radhakishun. "Je bent gewoon een viezerik, joh. Daarom, omdat je een linkse figuur bent, net als die kankerhoer, Femke Halsema. Die moeten ze allemaal doodschoppen, kankerlijders." Prems reactie: "Dat is vrijheid van meningsuiting!"

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Bas Paternotte

Prem maakt een radioprogramma in een bus waarmee hij door het land trekt. Vanmorgen zat hij in Duindorp en aan boord waren twee politiemensen die werden geïnterviewd. En toen gebeurde er dit (even spoelen naar 9:45). De agenten deden vervolgens niets (want je wordt toch geïnterviewd door de grote Prem, tenslotte) en de hyperactieve oud-advocaat noemde de bedreiging vervolgens een kwestie van vrijheid van meningsuiting.

Prem liet zich ook op Twitter niet onbetuigd. Want hij is voor totale, absolute vrijheid van meningsuiting. Maar belangrijker: hij heeft helemaal geen bedreigingen gehoord. Nee, dat waren frustraties! Niet geheel onbegrijpelijk ziet Halsema dat allemaal wat anders

Vervolgens probeerde de redactie Halsema nog te paaien voor een interview. Maar Halsema heeft het inmiddels gehad met de arrogante Prem.

[[image file="2010-10/femke.jpg" align="inline" ]]

[[ poll uid=266 ]]