Spring naar de content

Twitter Top 8: anderen over Mariska de Haas

Meest gehoorde naam op Twitter de afgelopen 24 uur: De Haas. Mariska Orbán-De Haas, sinds een paar maanden hoofdredactrice van het Katholiek Nieuwsblad. Reden: haar Lieve Jeanine-brief aan VVD-Kamerlid Jeanine Hennis-Plasschaert. De vreemde kronkels in die brief (Hennis stoorde zich aan opgestuurde [[popup file=”2010-10/schermafbeelding_2010-10-28_om_3.54.49_pm.png” description=”nepfoetussen” align=”inline” ]], dús is geoorloofd uit de school te klappen over haar miskraamgeheimen én haar daar mee te treiteren) riepen nogal wat heftige reacties op. Daar doet een ‘excuus voor hoe het overkomt‘ niets aan af.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Niek Stolker

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

1 VACATURE: HOOFDREDACTEUR KATHOLIEK NIEUWSBLAD. Gevraagd: Inlevingsvermogen.
(Martin Bruining)

2 Ik als #Katholiek en vooral #VROUW, schaam me kapot voor mensen als @Mariskadehaas !! #vreselijkmens #walgelijk #benboos !!!!
(Daphne VR)

3 Het ware gezicht van Maris
(Meneer Van Dale)

4 Bij nader inzien een leuke naam voor een katholieke konijnenfokster.
(Turiddu)

5 Ik geloof dat ik begrijp hoe het zit: @mariskadehaas wil gewoon heel erg graag een BNer wonen. Haar tweets gaan alleen over haar eigen PR
(Sanne Munnikendam, D66)

6 Een suggestie betreffende @mariskadehaas. Zullen we het dorps-gekkie gewoon negeren en laten fantaseren over d’r denkbeeldige vriendje?
(Ralph Hauwert)

7 Natte hostie met weesgegroetjes. Op een bedje van geflambeerde braamstruik. #watetenwevandaag
(Ponckster)

8 Kan iemand mij vertellen wat er aan de hand is met ene @Mariskadehaas? Ik zie allemaal tweets over haar langskomen! #enigidee?
(Joram Janssen)