Spring naar de content

Buzz-top-3: Stassen, Nijenhuis & Teeuwe

1. Laurence Stassen. 2. Johan Nijenhuis. 3. Anouk Teeuwe.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

1. LAURENCE STASSEN (Sittard, 1971) – Kerkrade: 25,4 procent. Venlo: 23,9 procent. Stein: 26,9 procent. De uitkomst mocht dan wat tegenvallen voor de PVV, het werd tijdens de afgelopen verkiezingen weer goed duidelijk dat Limburg PVV-land is. Aan fractievoorzitter Laurence Stassen nu de schone taak om in het Limburgse parlement de PVV nu in een echtegrotemensencoalitie te krijgen. Kan nog een flinke klus worden.

2. JOHAN NIJENHUIS (Markelo, 1968) – Als je Twitter moet geloven, praat de Nederlander enkel over sneeuw. Eén plus één is twee, moet regiseur Johan Nijenhuis gedacht hebben. Voor zijn nieuwe familiefilm Benjamin Stout is Nijenhuis van plan om drie straten, een gracht, twee bruggen en zeker twaalf panden én het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen onder te spuiten met nepsneeuw. En ja, dat is meer dan voor Elfstedenfilm De Hel van ’63 en een Nederlands record.

3. ANOUK TEEUWE (Den Haag, 1975) – “Mijn god wat erg, ik moet het afzetten” (…) “Ik mis je, hij heeft het zeker over André Hazes. Ja, die mis ik ook nu!” (…) “Wat heeft zij nou op haar hoofd? Ik wil echt niet meer.” (…) “Het is dat ik niets anders kan, maar anders was ik nu gestopt met muziek maken.” Anouk Teeuwe, beter bekend als Anouk, gaf gisteravond professionele duiding bij het Harpengala.

Vorige week: 1. Rik van den Boog. 2. Francisco van Jole. 3. Ali Abdullah Saleh.

Onderwerpen