Spring naar de content

Lachen om de profeet Mohammed

Zin om eens ombedaarlijk en vrijuit te lachen om de profeet Mohammed? Aanstaande zondag is je kans! Dan begint namelijk in Den Haag het Mawlid Festival 2011, het grootste multiculturele evenement dat compleet in het teken staat van Mo. Thema dit jaar is ‘Jihad van kennis, liefde en vrede’. De organisatie hoopt de vele misvattingen over de profeet te debunken en wil aantonen wie hij wél was.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Redactie

Een van die misstanden die het Mawlid Festival wil ontkrachten, is dat profeet Mohammed geen humor zou hebben. Totale onzin! In de Koran zijn maar liefst vier verhalen te vinden waarin de profeet de tranen over de wangen heeft lopen van het lachen. Mensen die hem aanbidden, natte dromen, een man die expres iets eet tijdens de ramadan – dolkomisch vond Mohammed zulke fratsen.

Voor de rest heeft het Mawlid Festival 2011 nog een seminar in de aanbieding met als titel ‘Fatwa tegen terrorisme’ en wordt er een talentenjacht gehouden wie het mooist uit de Koran kan zingen. Kortom, een festijn om niet te missen!

Vindt u moslims de islam verderfelijk danwel walgelijk? Geen nood! Geert Wilders is as we speak bezig met het organiseren van een eigen feestje in de vorm van een International Leave Islam Day. En zo is er weer voor elk wat wils en gaan we een prachtig weekeinde tegemoet!