Spring naar de content

Buzz-top-3: Kroon, Laurent & Janko

Deze week: de kinky militair, de puberende prins & de asociale Oostenrijker.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Redactie

1. Marco Kroon (Den Bosch, 1970) – Twee jaar geleden kreeg Marco nog de hoogste militaire onderscheiding voor buitengewoon heldhaftig werk in Afghanistan. Deze week moest hij voor de rechter opbiechten dat hij in het bezit is van een spaarkaart voor de seksshop en was heel Nederland nieuwsgierig naar zijn borsthaar. Nederland en helden: het blijft een moeilijke combinatie.

2. Laurent Benoît Baudouin Marie (Brussel, 1963) – In de categorie hoe maak ik mezelf zo snel mogelijk onmogelijk deze week Prins Laurent van België. Eerst bezocht hij tegen het uitdrukkelijke verzoek van de Belgische regering de omstreden Congolese president Joseph Kabila. Daarna bleek hij buiten het Belgische regering om een ontmoeting te hebben geregeld met een diplomaat uit Libië. De regering denkt er nu sterk aan om de uitkering van 3 ton per jaar aan de prins stop te zetten. zijn reactie? Over mijn lijk!

3. Marc Janko (Wenen, 1983) – Het is zijn seizoen niet. De spits heeft er pas 14 inliggen voor FC Twente (in Oostenrijk scoorde hij twee seizoenen terug nog gewoon 39 keer), moest gisteren plaatsnemen op de bank en brak bij zijn invalbeurt meteen het been van zijn tegenstander. Lekker dan. (Oh ja, en Twente verloor met 5-1 van Villarreal.)

Vorige week: boefje Breukhoven, zijlijn Cruijff & overloper Koussa.