Spring naar de content

Buzz-top-3: Van de Leur, Martelly & Maas

Deze week: verdachte Verona, Bauer for president & moviemaker Maas.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Redactie

1 VERONA VAN DE LEUR (1985, Gouda) – Voormalig topturnster Verona van de Leur moest zich afgelopen week verantwoorden voor een rechter in Den Haag voor afpersing en het bezit van kinderporno. Ze zou als een ware paparazzo foto’s hebben genomen van een buiten de deur rommelend stel. Van de kinderfoto’s op haar laptop weet ze niks van. De computer stond lang opgeslagen bij haar ouders en kwam pas na een kort geding weer terug bij Verona.

2 MICHEL MARTELLY (1961, Port-au-Prince) – De Haïtiaanse Frans Bauer is sinds donderdag ook de Haïtiaanse president. Michel Martelly, onder de jeugd beter bekend als Sweet Micky, wacht de schone taak om Haïti weer op te bouwen naar het welvarende land dat het nooit was.

3 DICK MAAS (1951, Heemstede) – Herinnert u zich die commotie rondom de Snterklaasfilm van Dick Maas nogs? Nou die heeft Dickie dus wel even mooi op het prestigieuze Tribeca Filmfestival in New York weten te slijten aan een Amerikaanse filmdistributeur. Wat ze in Amerika in de lente met Sinterklaas moeten is ons een raadsel. Desalniettemin: goed gedaan Dick!

Vorige week: Terugbetaler Sigurdardottir, verdachte Kalbfleisch en de opgepakte Weiwei.