Spring naar de content

James Worthy is koppositie alweer kwijt

Opmerkelijke verschuivingen deze week op de [[popup file=”2011-05/schermafbeelding-2011-05-30-om-2.29.41-pm_1.png” description=”AKO-boekenbeurs” alt=” ” align=”inline” ]]. Himmlers hersens bestormen onder luid tromgeroffel de markt, een 100-jarige man die uit het raam klom houdt zich kranig. En James Worthy blijkt gebakken lucht.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Slechts één week heeft befkeizer Worthy kunnen genieten van zijn eerste plek in onze Boeken Top 5. Deze week wordt Ik, James Worthy rechts ingehaald door Himmlers hersens heten Heydrich, een [[popup file=”2011-05/waargebeurdfictief_2.jpg” description=”waargebeurd fictief” align=”inline” ]] verhaal over de rechterhand van Adolf Eichmann, Reinhard Heydrich.

Aan de linkerkant weigert de 100-jarige man die uit het raam klom en verdween fatsoenlijk het loodje te leggen. Na wat omzwervingen op plek drie en vier staat het boek van Jonas Jonasson over een hoogbejaarde wegloper weer fier op de eerste plek.

James Worthy is dus de groter verliezer van de week. Aan de andere kant weet iedereen wel dat James Worthy James Worthy heeft geschreven en dat was dan ook de grootste wens van die lul.

Onderwerpen