Spring naar de content

Controverse rond blotebillenfoto Hoogerland

De Gelderlander plaatst [[popup file=”2011-07/schermafbeelding-2011-07-11-om-10.27.01_1.png” description=”deze foto” alt=” ” align=”inline” ]] op de voorpagina van vandaag: another Johnny Hoogerland in het prikkeldraad. Er is véél Johnny op de foto te zien, maar geen sporen van een schrammetje. Terwijl die er zeker wel waren.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Ook de Volkskrant koos voor een foto [[popup file=”2011-07/schermafbeelding-2011-07-11-om-10.47.34.png” description=”vanuit dezelfde niet-charmante hoek” alt=” ” align=”inline” ]]. Op Twitter verbazen mensen zich er over dat de kranten deze keuze hebben gemaakt. Er zijn volgens hen genoeg andere, en misschien zelfs betere, foto’s beschikbaar van Hoogerland langs de kant van de weg.

<iframe width=”410″ height=”330″ src=”http://www.youtube.com/embed/j45QKl_Bsrg” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>