Spring naar de content

Newsweek feliciteert Obama

Barack Obama ziet Abraham. Ter ere van zijn verjaardag aanstaande donderdag heeft The Daily Beast, Newsweek‘s website, een overzicht gemaakt van de belangrijkste getallen in het leven van Obama, waaronder zijn gewicht, zijn inkomen en hoe vaak hij golft: een mooie manier om de president te feliciteren.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Over het aantal verwoede pogingen van de president om Amerika uit de schulden te krijgen, wordt even niet gerept. Deze crisis mag een mooi feestje niet overschaduwen.

Wel lezen we dat Obama ruim negen miljoen volgers heeft op Twitter, hij vorig jaar 1,73 miljoen dollar verdiende en dat zijn hond Bo 1600 dollar waard is. Zijn bloeddruk (105/62) en cholesterolwaarde (209) zijn uitstekend, blijkt uit de cijfers. Hopelijk weet de president zijn bloeddruk met al deze stress nog steeds op peil te houden.

Een mooi verjaardagscadeau zou een goedkeuring zijn door Het Congres van het schuldenakkoord van de regering Obama. Maar onderhandelingen zouden het speciaal voor hem georganiseerde feestje in Chicago wel eens in gevaar kunnen brengen.