Spring naar de content

Buzz-top-3: Knowles, Jambers & Juan Carlos

1. BEYONCÉ GISELLE KNOWLES (Houston, 1981) – Popdiva, koningin van de hedendaagse R&B. Is al maanden zwanger van haar eerste kind (met rapper Jay-Z) en is dus al maanden in het nieuws. Alleen al de bekendmaking van de zwangerschap zorgde deze zomer voor een heus Twitter-record: per seconde werden er 8.868 berichten de wereld in gestuurd. Beyoncé droeg hoogzwanger een ‘pikante outfit‘, shopte voor meisjeskleding en zou een halve ziekenhuisverdieping voor zichzelf hebben. Jammer dat ze elk moment kan bevallen.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

2. PAUL JAMBERS (Antwerpen, 1945) – Vlaams journalist met grijze stoppelbaard en zwoele stem. Maakte in de jaren negentig een reeks spraakmakende reportages over het afvoerputje van de Vlaamse samenleving. De freakshow van Jambers voerde de kijkers langs heroïnehoertjes, oude playboys en excentrieke boeren. Maakt na twintig jaar zijn rentree en bezoekt oude bekenden. Eerste aflevering komt op 18 januari op televisie, bij de Belgen van VTM.

3. JUAN CARLOS ALFONSO VÍCTOR MARÍA DE BORBÓN Y BORBÓN-DOS SICILIAS (Rome, 1938) – Sinds 1975 Koning van Spanje. Was ooit Olympisch zeiler en riep ‘kop dicht’ naar Hugo Chávez. Maakte voor het eerst sinds 1979 het salaris van zijn koningshuis bekend: een slordige 8,4 miljoen. Zelf strijkt hij jaarlijks bijna drie ton op. De totale kosten liggen stukken hoger dan het gepubliceerde bedrag, volgens de Spaanse krant Público kost het koninklijk huishouden jaarlijks 60 miljoen euro. Dit is twintig miljoen euro meer dan het Nederlands [[popup file=”2011-12/schermafbeelding-2011-12-30-om-10.10.23.png” description=”koningshuis” alt=” ” align=”inline” ]].

Vorige week: 1. Marissa Gaeta. 2. Stef Biemans. 3. Hooligan Wesley

Onderwerpen