Deze week in HP/De Tijd

saskia valintgoed 28 mrt 2012 Politiek

(kijk voor de onderwerpen onder de cover)
[[image file=”2012-03/cover_artikelpagina_490x643_3.jpg” ]]

* De brokkenburgemeester
De burgemeester van Utrecht, Aleid Wolfsen, komt steeds ongelukkig in het nieuws. Probeert hij geen publicaties in de pers tegen te houden, dan gaat het wel over burgers die worden weggepest of hinderlijke Roma.
klik hier

* Muzikaal Utopia
Muzikanten, kunstenaars en pr-mensen werken samen in een stel loodsen aan de Utrechtse Zeedijk. Men speelt een partijtje mee op elkaars opnamesessies, gratis natuurlijk, en laat zich vrolijk kruisbestuiven. Het feest in Kytopia duurt in elk geval nog tot eind dit jaar.
klik hier

* ‘Het was een prachtig jongensboek-avontuur’
Vijftien jaar geleden begonnen Broos Schnetz en Henk Westbroek Leefbaar Utrecht. Een jaar later waren ze de grootste partij van de stad. Ze blikken terug op een bewogen periode, met een glansrol voor  Pim Fortuyn.
klik hier

* Utrechtse Dorst Top-18
Utrecht is de caféstad bij uitstek. Uitgebreid veldwerk van de redactie leverde een lijst op van achttien relevante kroegen. Van ballen tot Sjonnies: voor iedereen is er een pleisterplaats.
klik hier

* Het einde van een mythe
Iedere week een artikel in zijn geheel op de site. Deze week de column van Frank Heinen. Lionel Messie maakte een einde aan de legende van Cesar Rodriquez.
klik hier

Reageer op artikel:
Deze week in HP/De Tijd
Sluiten