Spring naar de content

Bijna klaar

Nog twee nummers! Dat hangt een beetje over de redactie hier. Niet als een deken, hoor. Het bruist hier. Opwinding heerst, er wordt gebrainstormd, verhit gediscussieerd, gelachen. Taart gegeten, te hete en dan weer te kouwe koffie geslurpt. En het stormt soms een beetje. Omdat er nog zo verschrikkelijk veel te doen is. Naast die twee laatste weeknummers maken, waarvan u er nu een in uw handen hebt.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Frank Poorthuis

We moeten tenslotte naast die twee laatste weeknummers ook dat prachtige maandblad in de steigers zetten en dan die website, ja ook nog die nieuwe website bouwen. Nou hebben we dat bouwen uitbesteed aan mensen die daarvoor hebben doorgeleerd. Maar de gedachte erachter, de logistiek en de procedures, dat is de afgelopen maanden allemaal hier door de hoofden en de vingers gegaan. En nu wordt het iets tastbaars, dat wij al zien langskomen. Soms sturen we het weer terug, omdat het net niet naar onze zin is. Soms staan we ook gewoon verbaasd over al dat prachtigs dat van die paar simpele ideeën van ons gebrouwen kan worden door mensen met echt verstand van zaken.

Het leuke van de hele operatie is (en sorry voor het enthousiasme, maar dat voel ik nou eenmaal): het is HP/De Tijd en het is toch ook iets compleet nieuws dat we aan het bouwen zijn. Omdat WIJ het bedenken en maken, wij van HP/De Tijd, dragen het nieuwe maandblad en de nieuwe site onmiskenbaar ons stempel. Maar tegelijkertijd, en dat zie je er ook aan af, tegelijkertijd was de opdracht aan de makers van het nieuwe tijdschrift en aan de bouwers van de site ook steeds: begin opnieuw. Denk nieuw! Hoe zou je het maken als er geen beperkingen waren?

Die beperkingen, die gaven wij dan na verloop van tijd natuurlijk wel weer aan, omdat we nu eenmaal HP/De Tijd zijn. Maar, in alle bescheidenheid, als u over een paar weken te zien en lezen krijgt wat wij hier zien, dan kunt u niet anders dan met ons denken aan een mooie nieuwe toekomst.

Ja, wij van HP/De Tijd adviseren HP/De Tijd.

PS: Al onze abonnees krijgen persoonlijk een brief over de veranderingen. Maar omdat we er zeker van willen zijn dat u zo compleet mogelijk en op de kortst mogelijke termijn op de hoogte blijft van het wat en hoe, drukken we hiernaast ook al een brief af van de uitgever.


[email protected]

@FrankPoorthuis