Spring naar de content

Zo ging het forumgesprek met Jonathan Vaughters

Dus Jonathan Vaughters heeft op het forum van Cyclingnews gezegd dat hij niet veel vertrouwen had in een cleane Thomas Dekker, omdat Dekker hem bij een  sollicitatiegesprek in vertrouwen verteld had dat hij al jarenlang aan de geavanceerde bloeddoping zat. De bloedzakken schijnen in zijn Rabotijd niet aan te slepen te zijn geweest.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Frank Heinen

Maar hoe zou dat er op dat forum precies aan toe zijn gegaan?

TOPIC: TD

TourOfFlanders1993: Folks, ik vroeg me af hoe het nou eigenlijk met Thomas Dekker zit???? Waarom rijdt hij sinds zijn terugkeer in het peloton geen deuk meer in een pakje boter… ???!!! Dacht altijd dat hij zo’n supertalent was??? En ik zie hem nergens meer in de uitslagen staan, iig niet vooraan….!!?? (is NIET voor een wielergame ofzo, ben gewoon benieuwd!!)

Dirty Andrea Tafi: Love it, weer zo’n ‘aanwinst’ op het forum….. #zucht #gaap #gatochweg

TourOfFlanders1993: Ben misschien niet zo’n kenner als jij, Dirty Andrea Tafi. Moet dat dan????

Bob de Vries: Denk dat Thomas niet meer zo vaak in de MacDonalds van Wenen komt :- P  😀

Panache: Nee hoor, TourofFlanders1993, dat hoeft niet. Maar je zou je zelf wel wat beter in de materie kunnen inlezen. TD heeft langdurig dopinggebruik toegegeven (EPO enzo) en wordt al jaren gelinkt aan de Weense bloedbank HumanPlasma. Renners die daar klant waren, vlogen opeens de bergen op (denk: Bernhard Kohl!!!!). Daarna zag je ze meestal niet meer.

Dirty Andrea Tafi: IS NOOIT BEWEZEN!!!!:S:S:S:S

Fanclub Mark Vanlombeek: Hé Panache, wel eens van Denis Menchov gehoord?

Was ik maar bij moeder thuis gebleven: Moeten we hier nou serieus op reageren? Tjongejongejonge.

Harmelen4ever: Hoor net dat Joost Posthuma met wielrennen is gestopt. Heftig… Mooie renner… On topic: denk dat er ook meer aan de hand is met TD dan wat wij weten. Waar rook is…

Kansloos: Laten we het even bij Dekker houden. Ik vindt de vraag van TourofFlanders1993 helemaal niet zo gek. Ze zeggen altijd dat je van een ezel geen renpaard kunt maken. Maar het lijkt er nou toch op alsof je van een renpaard wel een ezel kan maken, als je hem z’n troep afpakt tenminste. Ik geloof dat Dekker nu clean is en dat hij dat bij Rabo nooit was. Wie nog meer? Vingers?

Fanclub Mark Vanlombeek: Vindt…………………………….. Dát is pas kansloos.

Kansloos: Waarom ga je niet gewoon in op mijn steling ipv op tikfoutjes te letten, FMV???

Dirty Andrea Tafi: Haha, “steling”….. Even los van het onderwerp, maar Bradley Wiggins heeft z’n bakkebaarden afgeschoren. Check mijn blog voor de laatste foto’s.

De vrouw van Mark Rutte: Webmaster? Is dit OK? Reclame?!?!

Dirty Andrea Tafi: Doe niet zo triest, NSB-er!

Bob de Vries: Ik heb wel eens gehoord dat Dekkers ploegleider Vaughters hier af en toe op het forum meekijkt en zelfs wel eens reageert. Kunnen we het hem niet gewoon vragen? Hij is toch altijd zo “open”??? Jonathan, hoe zit dat nou?

De vrouw van Mark Rutte: Webmaster??? Hallooo???

Dirty Andrea Tafi: *Webmaster heeft reactie verwijderd*

Rocky Mountains Cycling Tours: TD is altijd welkom om een weekje bij ons in de Rocky’s te komen trainen. Onder professionele begeleiding, ’s avonds entertainment voor alle gasten en samen ontdekken we dan de mooiste plekjes van Amerika. Voor beginnende toerfietsers tot professionele coureurs!

Lance A.: Niemand rijdt clean, geloof me nou maar. Ook TD niet, ook nu niet. En ik kan het weten…. Iedereen doet het, geloof me, jullie weten nog niks.

TourOfFlanders1993: In zijn boek ‘Schoon genoeg’ (nog steeds niet vertaald:S) schijnt Dekker anders te zeggen dat hij er na zijn Rabotijd helemaal mee gestopt is…… Dat geloven jullie dus niet??? @Lance: kan het zijn dat ik jou vorige week in Austin zag, bij de 7Eleven? (die jongen met dat krat lege colaflessen die ‘Hey!’ riep;-))

Lance A.: ben niet de echte, helaasssss…

Dirty Andrea Tafi
: WAAROM IS MIJN REACTIE VERWIJDERD?!?!?!?!?!

Panache: Hier een boeiend artikel over Dekkers betrokkenheid bij de Weense Bloedbank én bij Fuentes. Interessante materie. Zou hij echt van twee walletjes hebben gegeten of slaat die journalist er gewoon maar een slag naar?

Uitgeefmannetje: Thomas’ boek is inderdaad helaas nog niet vertaald. Als er Amerikaanse uitgevers meelezen….? Wel ligt er een midprice-editie van zijn biografie in de winkel, met een uitgebreid extra stuk over zijn comeback. Bestel het hier.

Dirty Andrea Tafi: Is dit dan geen reclame? Webmaster? HALLO?

Harmelen4Ever
: Wie heeft Steven de Jongh bij Pauw & Witteman gezien? De omertá bestaat nog! On topic: ik ben het eens met de constatering dat waar rook is, vaak ook vuur is.

Was ik maar bij moeder thuis gebleven: Lekker constructief. En dat stuk, in de Süddeutsche Zeitung, noemen ze dat journalistiek tegenwoordig? Allemachtig…

Panache: Vond het wel een goed stuk. Maar misschien heb je gelijk: er blijft veel onduidelijk. Kun jij morgen? Uurtje of tien?

Jonathan Vaughters: Even voor de duidelijkheid: Thomas heeft mij in de gesprekken voorafgaand aan ons dienstverband duidelijk gemaakt dat hij gedurende langere tijd verschillende vormen van geavanceerde bloeddoping heeft gebruikt. Ik wist daardoor niet of hij ook clean tot grote prestaties in staat zou zijn, vandaar dat ik hem zo uitgebreid heb laten testen. That’s all. Ik verwacht veel van hem in 2013.

Panache: Dank, Jonathan! Duidelijk!

TourOfFlanders1993: Dankuwel, meneer Vaughters, mijn vraag is nu beantwoord. Was ik maar bij moeder thuis gebleven: Alsof dit de echte zou zijn…

Dirty Andrea Tafi: ZO NAÏEF!!!!

De vrouw van Mark Rutte: Webmaster, kan dit zomaar???

Onderwerpen