Spring naar de content

New Yorkse krant: ‘Doutzen Kroes is een narcist’

Naar de sportschool geweest? Instagrammen die handel. Ga je bijna slapen? Even een fotootje op internet. Zwanger van je tweede kind? Dan knal je een naakte bewijsfoto online. Voor Doutzen Kroes is het de normaalste zaak van de wereld.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Niek Stolker

Het supermodel uit Tietjerksteradeel maakt er veel vrienden mee (ze heeft bijna 1,3 miljoen volgers op Instagram, da’s een half miljoen meer dan het meisje van de Blurred Lines-video), maar de overdaad aan perfectie begint her en der ook wat irritatie op te wekken. Zo noemt de New York Post haar vandaag een narcist. Een charmante narcist, dat wel.

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

DoutzenInstagram

De krant plaatste vanochtend, nog vóór Kroes geheel in stijl met een naaktfoto bekendmaakte dat ze in verwachting was, een artikel over de tien populairste modellen op Instagram. Kroes staat op nummer 10, achter nog populairdere mannequins als Cara Delevingne, Miranda Kerr en Adriana Lima.

Known for: Her lips, L’Oréal campaigns, Vogue
Insta-style: A Dutch girl with All-American vibes, her pictures are sweet as pie (shots of smiles, sunsets, actual pies), but she sneaks in sassy selfies, chic editorials and semi-scandalous photos directed at her husband, DJ Sunnery James.
Worth following? Yes. Her narcissism reads as charming. Now that’s special.

UPDATE – Joost Nederpelt van Nu.nl wist het al in oktober: “Doutzen is een grote narcist. Schrijf dat maar op.