Spring naar de content

Spaanse keeper Casillas ruziet met fan op Instagram

De Spaanse keeper Iker Casillas kende een ongelukkig en kort WK. Na zeven tegengoals en twee nederlagen mocht het Spaanse team, zoals bekend, weer inpakken. Na het wereldkampioenschap zocht Iker Casillas met zijn zoontje en vrouw de kust op. Op zijn Instagram-account plaatste de keeper een foto van zichzelf met zijn zoontje langs de kustlijn. “Voor de eerste keer naar het strand”, aldus de geplaagde keeper over zijn zoontje.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Tim Jansen

BrjKj78IYAADYel

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Eén van zijn volgers reageert weinig sympathiek op deze primeur. De volger vroeg Casillas het kind in het water te gooien “om te zien of deze zou drijven”. De doelman reageerde geprikkeld en beet zijn volger vrij vertaald toe dat deze wel een ‘hoerenzoon’ moet zijn. Verder hoopt Casillas dat “de man de schaamte bezit om drie minuten na te denken over wat hij geschreven heeft”. Zelf is de bescheiden keeper in ieder geval schaamtevol aangelegd. Nadat hij bij Real Madrid voor zijn 400e wedstrijd werd toegezongen door de supporters stelde de keeper ‘dat hij zich schaamde om toegezongen te worden’. De keeper houdt er namelijk niet van om in het middelpunt van de aandacht te staan.