Video: afgebrand worden bij Lingo

Gerben Vlasveld 31 jul 2014 Video

Na bijna 25 jaar houdt de bekende Nederlandse spelshow op te bestaan, aanstaande december lijkt het schluss te zijn. Het programma had in de loop der jaren verschillende voormannen en –vrouwen, maar sinds 2005 is Lucille Werner het gezicht van Lingo. Zij wist een ogenschijnlijk wat stoffig spelletje aantrekkelijk te maken. Niet zelden ten koste van falende deelnemers.

‘Wat ben je toch allemaal aan het klooien Lars? Een miljoen mensen kijken mee!’

Een kleine rondgang op het internet bevestigt dat de alerte Lucille nooit te kwaad is om bij de deelnemers het vuurtje der onzekerheid flink aan te wakkeren dan wel te doen ontbranden. Zeker deelnemers die wat minder scherp zijn in hun woordkeuze krijgen er flink van langs van de presentatrice, vaak in dynamisch samenspel met Jan Peter Pellemans, die jureert.

Toegegeven, sommige deelnemers maken het ook wel heel erg bont.
HP/DeTijd selecteerde een aantal Lingo fragmenten die garant staan voor een toename van uw eigen zelfvertrouwen op talenkennisgebied. Het is immers maar net welk vergelijkingsmateriaal u kiest.

Mocht u gaandeweg medelijden krijgen met de lijdende deelnemers, bedenk u dan: ze gaan wel maar mooi met een echte Lingo tas naar huis!

Reageer op artikel:
Video: afgebrand worden bij Lingo
Sluiten