Spring naar de content

Walter White en Jesse Pinkman (Breaking Bad) zijn weer back in business

Acteur Aaron Paul gaf onlangs al aan Breaking Bad te missen, en dan vooral zijn karakter Jesse Pinkman. De kans is wel groot dat hij als Pinkman terugkeert in de spin-off Better Call Saul. Maar voor nu is hij een heel andere samenwerking aangegaan met Walter White, gespeeld door Bryan Cranston.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Jesse Voorn

Breaking Bad heeft de carrière van beide acteurs een enorme push gegeven. Bryan Cranston kan er dit jaar zelfs zijn vierde Emmy voor winnen. Zijn ‘partner’ Aaron Paul kan met een beetje geluk zijn derde beeldje mee naar huis nemen. De Academy of Television Arts & Sciences, dat de Emmy Awards uitreikt, vroeg het populaire duo dan ook om een promotiefilmpje te maken voor de Emmy-uitreiking, op 25 augustus. De twee hebben in het filmpje een pandjeshuis. Een fraaie bijrol is er voor Julia Louis-Dreyfus, vooral bekend van Seinfeld.

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap