Spring naar de content

Nieuw in het assortiment van Zara: concentratiekamptrui voor kinderen

Mocht u op zoek zijn naar een leuke trui voor uw kind dat ook nog eens de nodige historische lading heeft: ga naar winkelketen Zara, daar krijgt u er een voor nog geen 13 euro!

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Gerben Vlasveld

Men kan het de designers van Zara ook eigenlijk niet kwalijk nemen, talloze oorlogen woeden in de wereld. Afrika, het Midden-Oosten, de Oekraïne – overal worden bloedige conflicten uitgevochten, zo’n oorlogje van pakweg 70 jaar geleden verdwijnt dan toch al snel uit het geheugen.

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Daarom – moet de Zara gedacht hebben – is ondertussen de tijd rijp voor een trendy concentratiekamptrui voor kinderen, inclusief goudgele ‘sheriffster’.

Al met al een sterk staaltje historisch besef bij de dames en heren van Zara.

UPDATE: Ondertussen heeft Zara ten gevolge van de ontstane commotie het betreffende shirt uit het assortiment verwijderd.

zara