Spring naar de content
bron: ANP/Beeldbewerking: Peggy Sommer

De nieuwe lul 2.0

Tien jaar geleden begon hij aan zijn opmars. Onbeschoftheid werd een ticket naar succes. Van #MeToo had nog niemand gehoord. Onder druk van de publieke opinie lijken zijn dagen geteld. Of weet de nieuwe lul zich – gesteund door zijn trouwe bewonderaars – toch weer op te richten? 

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Ricci Scheldwacht

Tien jaar geleden stond hij op de omslag van HP/De Tijd. De nieuwe lul. De nieuwe wat?! Zelfs de vaste lezers van dit blad moesten bij het lezen van die titel even slikken. Wat was dat voor een taalgebruik? In een opinieblad? Hoe kwam zoiets op de cover?

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Het was collega Frans van Deijl die tijdens de wekelijkse redactievergadering de Sarkozy-man introduceerde. Nicolas Sarkozy was kort daarvoor gekozen als president van Frankrijk. De manier waarop hij zich publiekelijk gedroeg was opvallend. Als mannetjesputter pur sang. Een echte kerel. Een harde jongen. Aan de redactietafel ontstond een levendige discussie.

Het hele artikel leest u op Blendle.
Bent u geïnteresseerd in meer artikelen van
HP/De Tijd? Lees ze hier op onze gloednieuwe app.