Spring naar de content
bron: Mieke Meessen

De Dageletjes: een podiumgezin over kunst, seks en sinterklaasgedichten

Iedere Dagelet kan toneelspelen, musiceren of allebei – en ze zijn ook nog eens goed van de tongriem gesneden. Hans Dagelet, zijn oudste dochters Dokus en Tatum, zijn vrouw Esther Apituley en hun zoons Mingus en Monk schoven aan tafel om te praten over kunst, seks en sinterklaasgedichten.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Astrid Theunissen
Dagelet
Beeld:

Wie de familie Dagelet tijdens een fotoshoot treft, waant zich in een komedie, met een balorige (stief)moeder Esther in de hoofdrol. Ze duikt tussen zoons Monk en Mingus op de bank, draait haar derrière voor het gezicht van stiefdochter Tatum, bespeelt met de ster van een Mercedes een xylofoon en grijpt pardoes in het kruis van haar man Hans.

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Mingus strijkt onderwijl heel zacht, heel vals over de snaren van een viool, Monk schudt stoïcijns met een sambabal. Stiefdochter Dokus: “Nu Esther eindelijk acteert in een voorstelling met haar dochter, is het haar naar de bol gestegen.”

Het hele artikel leest u op Blendle.
Bent u geïnteresseerd in meer artikelen van
HP/De Tijd? Lees ze hier op onze gloednieuwe app.

Onderwerpen