Spring naar de content

Hoe wordt een matras een goed matras?

Niet ieder matras is een goed matras. En niet ieder matras blijft een goed matras. Het wordt algemeen aangeraden om je matras iedere vijf tot tien jaar te vervangen. Maar lang niet iedereen doet dat. Een matras kopen kan namelijk een flinke uitgave zijn. Tot je een nieuw matras gaat zien als een investering in jezelf. Jij bent het waard!

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:

Kies dan wel voor een goed matras. Je hoeft geen genoegen te nemen met minder dan goed. Kijk bijvoorbeeld eens op de site van Matt Sleeps. Deze matrassen zijn stuk voor stuk aan te passen naar jouw voorkeur en je gewicht. Ook worden ze gemaakt van materialen die hygiënisch zijn en lang mee kunnen.

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Hoe zit een matras van Matt Sleeps in elkaar?

Een matras van Matt Sleeps is, zoals gezegd, aan te passen naar jouw voorkeur. Dit is mogelijk door de 4 verschillende lagen die gemakkelijk onderling gewisseld kunnen worden.

Hou jij van een zacht bed? Dan kies je voor de volgorde (van boven naar beneden): traagschuim, hypersupport, koudschuim zacht en koudschuim stevig. Mag het iets minder zacht? Dan laat je de onderste twee lagen gemakkelijk ruilen van plek.

Heb je graag een stevig, maar niet te hard, bed? Kies dan voor de volgorde (van boven naar beneden): hypersupport, traagschuim, koudschuim zacht en koudschuim stevig. Toch de voorkeur voor een iets steviger matras? Draai dan de onderste twee lagen om en ervaar het verschil. Deze twee opties worden gekozen door maar liefst 80% van de mensen die een Matt Sleeps-matras bestellen!

Ben je meer van een stevige ondergrond? Kies dan voor de volgorde (van boven naar beneden): koudschuim zacht, koudschuim stevig, hypersupport en traagschuim. Kan het je niet stevig genoeg zijn? Dan laat je de twee bovenste lagen van plek wisselen.

Het matras kan je met een gerust hart bestellen aangezien je er 120 dagen op mag proefslapen. Ze geven zelfs een garantie van 10 jaar op hun product. Daarbij komt dat je met dit matras nooit last hebt van een kloof in het midden. Dit terwijl je toch echt op verschillende hardheden slaapt. Er is zo altijd een Matt Sleeps oplossing die bij jou past.

Past een matras van Matt Sleeps op ieder bed?

Een matras van Matt Sleeps past op ieder bed, de matrassen hebben de algemeen geldende standaard maten. Maar waarom zou je niet voor een nieuwe boxpring gaan als je toch een nieuw matras bestelt? Bij Matt Sleeps kun je ook een prachtige nieuwe boxpring bij je nieuwe matras bestellen. Deze boxspring is gemaakt in Nederland en van zeer hoge kwaliteit. Matt Sleeps geeft maar liefst 25 jaar garantie op deze boxspring!