Spring naar de content

Dit zijn de 3 grootste muurverf trends voor deze zomer

Is het tijd voor een frisse look op de muur? Mooi! Alleen… je bent geen trendwatcher. Je wilt gewoon feilloos weten, dat je met jouw nieuwe kleur muurverf op de wanden straks weer jaren vooruit kan! Lean back: Wij hebben grondig onderzoek voor je gedaan wat de trendkleuren voor de zomer van 2021 betreft. Het resultaat? 

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:

Deze trendkleuren horen definitief op je muur 

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Verrassend, kleurrijk, een tikkeltje gedurfd, dat is muurverf in 2021! Dit jaar zit er voor jou gegarandeerd een mooie muurverf trend tussen, ook als je last-minute aan de slag gaat met verven. Belangrijk: alles mag, van kleurrijk tot klassiek! Of, om even in geuren en kleuren te spreken, van natuurlijke honing- en groentinten tot een energieke jaren 90 kleurencombinatie met lila muurverf. 

De 3 exclusieve muurverf trends 

  1. Dag grijstinten, welkom natuur
  2. Speel met energie
  3. Friends lila, oftewel throwback 90’s

Ben je benieuwd welke muurverf kleuren zich achter deze drie top trends verstoppen? 

Muurverf trend 1: NATUUR PUUR

Wij willen van ons huis een knus thuis maken. Bij dat thuisgevoel horen kleuren waar je een fijn, vertrouwd gevoel van krijgt. Flexa heeft met de kleur van het jaar 2021, Brave Ground, een warme beigetint op de eerste plek gezet. Die sluit precies aan bij dat thuisgevoel van geborgenheid en rust. Hoe combineer je nou het beste een natuurtint?? 

Er staat bij Flexa een heel palet aan bijbehorende muurverf tinten voor je klaar! Van honing, over lichtgroen tot tijdloze zandtinten, kies jouw favoriete, warme kleurencombinatie. Style af met koperen lampjes of vaasjes, houten meubelen en een zacht vloerkleed en je zit midden in de natuur, thuis op je bank!   

Muurverf trend 2: ENERGIZE YOURSELF

Wist je dat jouw pupillen zich automatisch verkleinen als je op jouw mobiel een plaatje met felle zon erop ziet? En wat worden we blij van de zon! Geel is niet voor niets een krachtkleur waar je energie van krijgt. Net als koraal, een muurverf kleur die van tropisch tot chique Italiaans de meest prachtige combinaties in zich heeft. 

Kies voor deze trend een statement muur. Die plek in de kamer waar je het vaakst naar zit te kijken. Zo geef jij jezelf met een lekkere frambooskleurige of intens diep donkergroene muur die boost om fris en fruitig de dag door te vliegen.  

Muurverf trend 3: FRIENDS LILA jaren 90 throwback 

De 90’s zijn trendy! Het feit dat een van de meest populaire sitcoms uit de Jaren 90, Friends, recent een mini-revival-reünie kreeg zegt meer dan genoeg. Herinner jij je ook nog de paars geverfde muren van de woonkamer in het appartement van Monica en Rachel? LILA is de muurverf trendkleur! Ook zonder sitcom. Hoezo? Paars staat voor wijsheid, kracht en betrokkenheid en voelt gewoon goed. 

Combineer deze muurverf tint met een hedendaags interieur: stalen deuren, een ronde tafel, fluweel gestoffeerde bank of stoelen. Zo maak je er eenvoudig die unieke woonstijl van. Paarse muurverf zit vol goede herinneringen en het interieur van nu geeft er een moderne twist aan. En nu jij, welke trend spreekt jou het meest aan, welke muurverf kies jij? Na zo veel inspiratie krijg je helemaal zin om zelf met roller en kwast aan de slag te gaan!