Spring naar de content

Vijf spannende uitjes bedrijfsuitjes om teambuilding te stimuleren

Work hard, play hard! Het regelmatig organiseren van bedrijfsuitjes draagt in positieve zin bij aan de teambuilding van medewerkers. Door op een informele manier met elkaar samen te werken, leer je elkaar een stuk beter kennen. Daarom is het van belang om af en toe een uitje te organiseren die niks met het dagelijkse werk te maken heeft. Er zijn heel veel verschillende soorten bedrijfsuitjes te bedenken. Hierbij een aantal goede opties: 

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:

1: Expeditie Robinson games 

Werk samen, sluit bondjes en win de proeven! Net als bij het televisieprogramma moet je ervoor zorgen dat je zo lang mogelijk in de race blijft. Welke collega mag zich de ware Robinson noemen? Neem het tegen elkaar op in dit spannende spel. 

2: Lasergame 

Voor een beetje extra spanning en actie is een potje lasergamen een leuk uitje om met je bedrijf te gaan doen. Werk samen om zoveel mogelijk tegenstanders uit te schakelen. Fanatisme en strategie mogen niet ontbreken tijdens deze game. 

3: Pubquiz 

Onder het genot van een hapje en een drankje is een pubquiz altijd een leuk idee. Maak zelf een quiz of boek er eentje. Welk team gaat er met de winst vandoor? Zorg voor een gave prijs zodat iedereen zich optimaal inzet om de quiz te winnen. 

4: Escaperoom 

Als je op zoek bent naar het ultieme samenwerkingsspel, kies dan een escaperoom! Samenwerken is essentieel om allemaal veilig uit de kamer te ontsnappen. Los samen de puzzels op en kom steeds een stapje dichter bij de vrijheid.  

5: Speurtocht in de stad 

Een activiteit die toegankelijk is voor iedereen is een speurtocht door de stad. Loop mooie wandelroutes door het centrum van een grote stad en los vragen op bij bepaalde punten. Het team met de meeste punten wint een prijs! Werk samen om de vragen te kunnen beantwoorden en om de juiste route te vinden. 

Stimuleer de teambuilding van je team door regelmatig een leuk bedrijfsuitje te organiseren. Kies een uitje die los staat van je bedrijf om zo elkaar ook in een andere sfeer te leren kennen. Versterk de band tussen je medewerkers door ze regelmatig een blijk van waardering te geven in de vorm van een leuk uitje. Hierdoor blijven de werknemers gemotiveerd en blijven de werkprestaties goed.