Spring naar de content

De wintermaand: warme dekentjes, tv programma’s en romantiek

We zitten midden in de winter en dat betekent de tijd voor warme dekentjes, nieuwe tv programma’s op tv en romantiek.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:

Als je van romantiek houdt, natuurlijk. Ook komen er op de streamingdiensten weer talloze nieuwe series, films en documentaires en niets is heerlijker dan onder een warme deken te kruipen voor de buis. Heb jij al een goede smart tv in huis om voor te kruipen? Alleen of samen met je date, voor iedereen is er wel wat om er een top avond van te maken op een koude winteravond.

Warme dekentjes en dikke truien

De warme dekentjes en dikke truien kunnen alvast klaargelegd worden, want niets is lekkerder dan lekker te cocoonen voor de tv. En met het oog op de dure energieprijzen is het natuurlijk ook nog een goede manier van geld besparen op je energiekosten. De fleece dekentjes en fleece truien óf lekkere warme onesies (je weet wel, zo’n pak in één geheel) doen het altijd goed. Je hebt het binnen no-time warm. Te warm is ook niet goed, want dan word je snel slaperig en mis je natuurlijk jouw favoriete serie of docu. 

Abboneer op een lidmaadschap

Flinke korting op een digitaal jaarabonnement

Sluit nu voordelig een abonnement af en maak kennis met de journalistieke kracht van HP/De Tijd. (Op elk moment opzegbaar.)

Word abonnee

Vergeet natuurlijk niet een lekkere bak koffie, thee of warme chocolademelk met slagroom erbij te nemen. En als je dan toch bezig bent, dan zet je ook wat lekkere (gezonde) hapjes erbij. Chiller dan dat wordt het niet.

Investeer in een nieuwe tv

Als jij een echt televisie mens bent dan is het sowieso een aanrader om te investeren in een goede tv. Er komen steeds zoveel nieuwe types en functies dat het bijna niet is bij te houden. Bij kopenenvergelijken.nl kun je precies zien welke tv’s het goedkoopste zijn, welke er worden aangeraden en welke het beste zijn getest. Heel handig alles op een rij en zo kun je kijken wat er bij jou past. Het begon met HD, Full HD, 4k en inmiddels is er ook al 8k. Enorm scherpe beelden heb je met de laatste twee opties. 8k lijkt een echte must-have als je van films en series houdt, maar dat is het niet perse. Het verschil tussen 4k en 8k is met het menselijk oog bijna niet waar te nemen. Tenzij je echt heel dichtbij de televisie gaat zitten óf een mega groot scherm aan de wand hebt. Dat geld kun je dus beter uitgeven aan iets anders.

Waar houd jij van?

In deze tijd van het jaar heb je vaak nieuwe tv programma’s op tv zoals Married At First Sight (lekker romantisch) of de leuke pyjama party van Chantal Janzen. Als je meer van de wat stevigere docu’s houdt, dan heeft Netflix weer een hoop te bieden. Docu’s over moord en doodslag zoals de Texas Killing Fields en I’m A Murder. Als je toch van wat meer simpele tv houdt met hier en daar wat drama, dan kan je natuurlijk altijd kiezen voor The Real Housewives of Amsterdam op Videoland, kijk Goede Tijden Slechte Tijden een week vooruit of kies voor een van de programma’s van Ewout Genemans.