Spring naar de content
bron: Op1

Arabisten: de jihadknuffelaars van de Nederlandse media

Na de grootste pogrom op Joden sinds de Tweede Wereldoorlog wemelt het in de kranten en op de treurbuis van de arabisten en andersoortige roomblanke apologeten van het mohammedanisme, schrijft Arthur van Amerongen.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Arthur van Amerongen

Uit mijn lief dagboek. Van de week keek ik heel even naar NPO Plus en ik schrok me een hoedje: alle programma’s waren furieus anti-Israël. Van het Jeugdjournaal, EenVandaag, het Grote Demente Bejaarden Journaal tot Op1. Het zal me niks verbazen als het Sinterklaasjournaal straks ook nog wat antisemitische bagger gaat strooien, want je kan die blanke, reine kinderzieltjes immers niet vroeg genoeg confronteren met het veelkoppige en veelklauwige zionistische monster. Wellicht kan Erik van Muiswinkel een hele aardige Ewige Jude neerzetten, die door de schoorsteen ploft en brult: 'alle pepernoten inleveren bij oom Abraham, rotkindertjes!' En misschien aansluitend die hele leuke kinderfilm draaien van Walt Disney: Donald Duck in Nutzi Land, gevolgd door een vrolijke uitzending van Hamas Telekids.

Gisteravond werd bij de publieke omroep het dieptepunt bereikt qua terroristengeknuffel. "Het zijn mensen zoals jij en ik", zei arabist Leo Kwarten bij Op1 over Hamas. Professor Kwarten identificeert zich dus met bloeddorstige Hamas-terroristen die kneiterhigh van de captagon - paupercoke - verkrachten, moorden en mutileren. Enige verschil: zijn boys van Hamas hebben een betere kapper dan Kwarten. Na de grootste pogrom op Joden sinds de Tweede Wereldoorlog wemelt het in de kranten en op de treurbuis van de arabisten en andersoortige roomblanke apologeten van het mohammedanisme.

Paywall

Wilt u dit artikel lezen? Word abonnee, vanaf slechts 5 euro per maand.

Lees onbeperkt premium artikelen met een digitaal abonnement.

Kies een lidmaatschap