Spring naar de content

Trotse vader (2)

De onthulling, afgelopen week in deze rubriek, dat Wouter Bos in 2004 voor Privé poseerde met een lége kinderwagen, heeft tot een stortvloed aan reacties geleid op het weblog Geenstijl.nl.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door De Redactie

Een bloemlezing:

“Plastic, teflon, robot, totaal aan de leiband van zijn pr-staf en spindoctors. (–) Stoppen met deze Shellkwast.” (Auteur: dathoujetoch)

“Paspoort inleveren en land uit.” (Beukomatic)

“We geven die wereldverbeteraars op staatskosten een doorslag. Als zij hun mierzoete fatamorgana’s propageren noemen we dat voortaan ‘bovenbuikgevoelens’ … zijn ze weer tevreden.” (bottehond)

“Alles is nep aan deze Wouter Boslim. Heeft Wouter eigenlijk wel een snikkel??? Als ik die vent zie denk ik altijd ‘Geen vlees en geen vis, maar Tofu…’, NEP DUS.” (Lachende Scheerkwast)

“Als je een Salomonsoordeel over Bos zou moeten vellen. (Kind wakker maken of lege kinderwagen) dan kan worden geconcludeerd dat Wouter een ECHTE vader is. (Twee vrouwen streden om een baby, Salomon zei: Dan snijden we het toch door; een van de twee vrouwen zei: NEEEEE).” (gevallenverstand)

“Een Wouter Bos achter een lege kinderwagen is bijna net zo erg als een Balkenende die een dagje strand met zijn familie doorbrengt.” (Harige Bangmaker)

Onderwerpen