Spring naar de content

Prem vs. Theodor: de tweede ronde

Het zit nog steeds niet écht lekker tussen Theodor Holman en Prem Radhakishun. Laatstgenoemde [[popup file=”2009-05/prem_klein.jpg” description=”zette” alt=”Column Prem Radhakishun” align=”left” ]] Holman en Max Pam na de aanslag op Koninginnedag in zijn column in Het Parool neer als ‘vieze vuile racisten’ en ‘teringlijders’ die ‘witte randdebielen aanzetten tot moord en doodslag’. Het idee van televisiezender Het Gesprek om de twee voor het oog van de camera met elkaar te laten praten, viel niet bepaald in goede aarde bij de gebrouilleerde columnisten. Holman vroeg en kreeg geen excuses van Prem en beende na enkele minuten ruzie weg. Dit tot ongenoegen van de omroep.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Wouter Sinke

Ariaen de Jong, persvoorlichter van Het Gesprek, vindt het ‘jammer’ dat het niet helemaal volgens planning ging en ‘het uitliep op een ruzie’. Tijdens die korte maar hevige ontmoeting draaide de camera’s al wel. Die beelden zullen alleen nooit naar buiten komen. “Een van de heren wil ab-so-luut niet dat de beelden uitgezonden worden. Ik kan niet zeggen wie dat is,” aldus een ontdane De Jong.
Zij heeft overigens nog geen factuur van 10.000 euro ontvangen van Radakishun die in het televisieprogramma Boulevard dat bedrag eist vanwege het missen van een werkdag. “Ik zag hem dat gisteren roepen, maar of het een zaak wordt, valt te bezien.”

Een der querulanten wacht ook nog tevergeefs. Theodor Holman is teleurgesteld dat excuses van Radhakishun uitblijven. “Ik heb helaas niks mogen ontvangen,” meldt de columnist in een e-mail via zijn iPhone.

Radaksihun is tot op heden onbereikbaar voor commentaar.