Spring naar de content

Filmpje van de dag: bij het afscheid van Sarah Palin

Nadat Sarah Palin haar baan als gouverneur van Alaska opzegde, begonnen meteen de speculaties. Deed ze het omdat ze een ‘hogere roeping’ heeft, zoals Elsevier noteerde? Of was ze simpelweg blut? De Los Angeles Times constateert vandaag dat de voormalige running mate van John McCain een schisma in de Republikeinse partij heeft veroorzaakt. Terwijl Karl Rove het nog netjes houdt (“Ik stond een beetje perplex”) geven andere partijgenoten haar een paar ongenadig harde schoppen na en noemen Palin een ‘opgever’, een ‘grap’ en een ‘[[popup file=”2009-07/afbeelding_7_copy1.png” description=”politiek treinwrak” align=”left” ]]’. Omdat we misschien nooit meer iets van haar horen eert HP/De Tijd Sarah met een compilatie van haar hoogtepunten.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Niek Stolker

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

<object width=”410″ height=”344″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/NrzXLYA_e6E&hl=nl&fs=1&”></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/NrzXLYA_e6E&hl=nl&fs=1&” type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”410″ height=”344″></embed></object>

Onderwerpen