Spring naar de content

Marianne Thieme bijt door

Marianne Thieme pakt een nieuw speeltje van Pauw & Witteman direct aan om Jan Peter Balkenende nog maar eens aan te vallen op zijn openlijke geslijm bij woekerboefje en wannabe-minister Dirk Scheringa. “Ik ben erg benieuwd of ik dit keer wel een antwoord krijg.”

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Niek Stolker

Tijdens een CDA-verkiezingsbijeenkomst voor de Europese Verkiezingen op 18 mei in het DSB Stadion was de premier lovend over Scheringa. “Je bent een voorbeeld voor ons allemaal, je speelt een geweldige rol in de financiële sector, zet je in voor sport en cultuur. Ik vind dat fantastisch. We zijn trots op je,” zei hij tijdens een toespraak. Het onderzoek tegen de kredietverstrekker was toen al twee maanden onderweg.

Thieme kreeg nooit duidelijk antwoord op eerdere vragen. Dankzij de flipfunctie van Pauw & Witteman kan ze nu haar vraag nu blíjven herhalen.

<embed src=”http://pauwenwitteman.vara.nl/typo3conf/ext/vara_flashplayer/player/player.swf” AllowScriptAccess=”always” width=”410″ height=”308″ bgcolor=”000000″ allowfullscreen=”true” flashvars=”config=http%3A%2F%2Fpauwenwitteman.vara.nl%2Findex.php%3Fid%3D113%26type%3D9010%26tx_varaflashplayer_xmlgenerator[config]%3D3021%26tx_varaflashplayer_xmlgenerator%3D1%26cHash%3De21f6cae50″></embed>