Spring naar de content

Vergeet Thierry Henry. Hier is Henrique!

Tuurlijk was de handsbal van Thierry Henry tegen Ierland wereldnieuws. Volgens The Times is de Franse spits van zijn voetstuk gevallen, De Telegraaf wijdt zelf een DOSSIER aan de hand die Frankrijk naar het WK leidde. Gelukkig voor Henry werd er afgelopen weekend weer gevoetbald. Zelf mocht hij invallen en werd hij prompt uitgefloten. Ver weg, in Australië, werd zijn handsbal alweer overtroffen. De 24-jarige Braziliaan Henrique, net terug van een blessure, kwam er niet mee weg en ontving de rode kaart.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Niek Stolker

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

<object width=”410″ height=”340″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/RyspPcBlLp0&hl=nl_NL&fs=1&”></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/RyspPcBlLp0&hl=nl_NL&fs=1&” type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”410″ height=”340″></embed></object>

Onderwerpen