Spring naar de content

Eénvijfde PVV-stemmers steunt undercoveractie HP/De Tijd

In tegenstelling tot veel van de reacties van PVV-stemmers lijkt het erop dat een redelijk deel van deze groep toch wel benieuwd is naar wat er zoal gebeurt op de burelen van Geert Wilders’ partij. Dat blijkt uit onderzoek van Maurice de Hond.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Bas Paternotte

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Maar liefst 21 procent van de mensen die in 2006 op de PVV hebben gestemd juicht de artikelenreeks van dit blad toe. PvdA’ers en GroenLinksers zijn het meest te spreken over de actie; respectievelijk 79 en 80 procent vindt de actie een ‘toegestane methode’ In totaal vindt 61 procent van de Nederlandse kiezer de actie gerechtvaardigd. Enfin, het volk heeft gesproken. De resultaten vindt u [[popup file=”2010-01/afbeelding_25.png” description=”hier” alt=”Resultaten Maurice de Hond” align=”inline” ]].