Spring naar de content

De Russen hebben het gedaan

We zijn eruit: de vliegtuigcrash waarbij de Poolse president Kaczynski omkwam, is opzettelijk veroorzaakt door de Russen, die ook nog eens voor de zekerheid alle overlevenden executeerden. Afgelopen week dook een video op waarin zwarte moordlustige vlekjes te zien zijn op de plek van het ongeluk. Het ‘overtuigende’ beeldmateriaal van home video-kaliber zou zijn gemaakt door een lid van de Russische geheime dienst. Dat meldt het sensatieblog Xandernieuws. Te horen zijn Russisch geschreeuw en luide knallen. En ja, één en één is twee: geloste schoten uit Russische lopen.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

<object width=”410″ height=”345″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/PxIFh3NkEvM&hl=nl_NL&fs=1&”></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/PxIFh3NkEvM&hl=nl_NL&fs=1&” type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”410″ height=”345″></embed></object>

Onderwerpen