Spring naar de content

Mag Eva wel met Bram?

Niet iedereen is even blij met de nieuwste aanwinst van strafadvocaat Bram Moszkowicz. De verdediger van Geert Wilders gaat uit met NOS-presentatrice Eva Jinek. De blondine die trots is op haar boobies kan rekenen op de VARA-achtige verschilligheid van NOVA-hoofdredacteur Carel Kuyl. 

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Jinek maakt in september de overstap van het NOS Journaal naar Nieuwsuur, dat NOVA gaat vervangen. Kuyl blijft hoofdredacteur, maar voorziet nu al problemen. De reden: Geert Wilders is onderwerp van onderzoek, schrijft De Telegraaf. “Ik ga nu voor mezelf vaststellen of dit een probleem is. Daar heb ik het dan met de betrokkenen over,” aldus Kuyl.

Betekent dit het einde van Jineks baan bij de publieke omroep? Hoofdredacteur Hans Laroes van het NOS Journaal reageert  in ieder geval wat luchtiger en wenst Jinek zelfs veel geluk toe. Laroes denkt dat de relatie geen invloed heeft op de werkverhouding met de NOS in de tijd dat ze er nog werkt. Gelukkig maar.

Jinek en Moszkowicz werden eind vorig jaar aan elkaar gekoppeld door het blad LINDA.