Spring naar de content

De waanzin van Geert-vriendin Pamela Geller. ‘De islam inspireerde Hitler’

Pamela Geller maakt een fantastisch weblog, aldus Geert Wilders. Maar wat voor geweldigs schrijft de omstreden islam-critica en PVV-financier dan? Stipten we gisteren haar geroeptoeter over Europa aan, vandaag meer discutabele uitspraken. Met hier en daar uitschieters naar uitlatingen die je eerder verwacht van iemand die al een tijdje in de longstay zit.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Redactie

(Lees verder onder dit ‘interview of the century’ met ‘ideal man’ Geert Wilders.)
<object width=”410″ height=”335″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/_KYqWnq7NJY&amp;hl=nl_NL&amp;fs=1″></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/_KYqWnq7NJY&amp;hl=nl_NL&amp;fs=1″ type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”410″ height=”335″></embed></object>

Waarschijnlijk is Wilders best gecharmeerd dat Geller een demonstratie tegen het terugsturen van een tot christen bekeerd moslimmeisje naar  haar ouders wist om te draaien naar een anti-islambijeenkomst, waar een aantal aanwezigen rondliep met dit T-shirt. Ook zal Wilders absoluut waardering kunnen opbrengen voor de advertenties die Geller op New Yorkse bussen wilde laten zetten, advertenties die iedere keer geweigerd werden, maar waar nu toch goedkeuring voor is.

Maar dit is allemaal nog niks. Want Geller weet ons ook te vertellen dat president Obama het deed met een crackhoer, en dat hij, toen hij in de jaren ’80 naar Pakistan reisde, daar naartoe ging voor drugs, maar terugkwam met de jihad. Obama volgens Geller: een drugsgebruikende jihadistische secret muslim. Dat komt goed uit, want de EU, volgens Pamela, is samen met Marokko met een complot bezig om de Sharia langzaam in te voeren in Europa.

En gelukkig, het kan AL-TIJD gekker. Zo ontkent Geller de genocide in voormalig Joegoslavië, maar ze ziet wel een andere. In Zuid-Afrika is volgens Pamela namelijk ook een genocide aan de gang. En dan wel eentje op de blanken. Dit illustreert ze met uitspraken over de vermoorde Eugene Terre’Blanche, die door de hele wereld een ‘white supremacist’ werd genoemd, maar dat volgens Geller niet was. Welnee, Geller. En de vlag van zijn Afrikaner Weerstands Beweging heeft ook níets weg van een swastika. Dat Geller, zelf Joodse, dit niet ziet ligt niet aan haar, maar aan ons natuurlijk.

Een van haar meest bizarre en rabiate anti-islam uitspraken doet ze overigens niet op haar site, maar in een tv-uitzending. Want, zet u schrap: “Hitler was inspired by Islam.” U ziet het, de Tweede Wereldoorlog met al haar verschrikkingen was gewoon ook de schuld van de Islam.

<object width=”410″ height=”335″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/HzPTkFTx98E&amp;hl=nl_NL&amp;fs=1″></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/HzPTkFTx98E&amp;hl=nl_NL&amp;fs=1″ type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”410″ height=”335″></embed></object>

Desalniettemin is Geller nog specifieker dan Wilders als het om moslims (dus niet over de Islam) gaat. Wilders heeft niets tegen moslims, Geller gaat verder: ze houdt van ze.

Ook de NOS vindt mevrouw Geller niet geheel en al van de frisse, lees er hier meer over.