Filmpje van de dag: zo leuk en makkelijk is scheiden

Noortje Beumer 27 sep 2010 Cultuur

[[image file=”2010-09/schermafbeelding_2010-09-27_om_12.31.08_pm.png” align=”inline” ]]
Gooi uw trouwring maar in de prullenbak, want het huwelijk is volgens echtscheidingsadvocaat Steven D. Miller uit Florida een living hell. In een briljant promotiefilmpje verkondigt de advocaat van de duivel dat het huwelijk een vergiftigde happening is waar je maar beter uit kan ontsnappen. Uiteraard voelt de beste man zich niet te beroerd koppels tegen een nobel tarief daarbij te helpen.

(Lees verder onder het filmpje.)
<object width=”410″ height=”385″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/JXiJQVyLelM?fs=1&amp;hl=nl_NL”></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/JXiJQVyLelM?fs=1&amp;hl=nl_NL” type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”410″ height=”385″></embed></object>

Miller spuugt in het filmpje op het fenomeen ‘huwelijk’ en belooft de kijker na de echtscheiding een leven vol vrijheid, zonder gedoe. Terwijl de beste kerel voor een kast met wetboeken staat roept hij vol passie: “Doe wat ik zeg, en doe het nu.’’ Je zou als kijker bijna geloven dat het huwelijk een leven vol verdoemenis met zich meebrengt. Daarom is het verstandig deze haatzaaier even te googelen, om erachter te komen dat hij zelf al 23 gelukkige jaren getrouwd is. Hoezo, het leed dat huwelijk heet?

Reageer op artikel:
Filmpje van de dag: zo leuk en makkelijk is scheiden
Sluiten