Spring naar de content

Op vakantie met Sterretje

Met het keiharde succes van New Kids: Turbo! en Oh Oh Cherso gaat 2010 de boeken in als het jaar van het gewone volk. De tokkie werd hip, de jaren 90 werden retro en brievenbuspissen groeide eindelijk uit tot een volwassen sport. En sinds kort kun je ook je vakantie officieel laten verchersoniseren door Sterretje.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Redactie

Zo gaat dat namelijk: verzin iets leuks en hips op je zolderkamertje en voor je het weet zit je huis vol met reclame- en marketinglui die allemaal blijven slapen. Het was al mogelijk je te verkleden als New Kids-brabo, maar nu kun je zelfs door het leven als kennis van Sterretje. Tijdens je vakantie in Bulgarije dan.

De sympathieke Hagenees heeft namelijk een deal gesloten met reisorganisator Gofun, bekend van de bestemmingen voor het betere comazuipen, om voor wat sfeer te zorgen. De 16-jarige tieners die Gofun volgend jaar op veetransport zet naar Sunny Beach in Bulgarije zullen door Sterretje worden getrakteerd op een kroegentocht. Verder gaat Sterretje zich overdag vooral bezig houden met het insmeren van PINO’s op het strand en ‘s avonds met plaatjes draaien in de disco. Waar een plat amusementsprogramma al niet toe kan leiden…