Spring naar de content

Twitter Top 6: Emile Ratelband

Tsjakkaaa! Voor mensen die behoefte hebben om eens lekker positief te worden overschreeuwd, kunnen ook in 2011 terecht bij Emile Ratelband: positiviteitsgoeroe, blaaskaak en allround baas. Tegenwoordig staat Emile wat bewuster in het leven. Hij is helemaal klaar met de consumptiemaatschappij waarin ‘meer, meer, meer’ het credo is. En dat voor iemand die zijn kinderen naar een automerk vernoemde. Afijn, hieronder een greep uit de hersenspinsels van Emile Ratelband.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

1. Guten morgen, ik vlieg met BMW-jet naar Sylt en word daar opgehaald door een Ghost of Phantom. Onderweg laatste aanpassingen seminar.
zaterdag 7 augustus 2010

2. Als iedereen een stap terug doet uit angst voor de recessie, hoef je alleen maar stil te staan om de concurrentie voor te zijn. 

3.

4. T leven is als de jaargetijdes!!nu herfstblaadjes waaien weg maken ruimte voor t nieuwe net als crisis opruimde ben je nu klaar voor opbouw 

5. @Teun15 Tsjakkaaa schrijf je zo

6. Er is maar een ding noodzakelijk om een buitengewoon leven te leiden nl een buitengewone instelling

Onderwerpen