Spring naar de content

Charlie Sheens broer is het zat: ‘Tijd voor een boottochtje…’

Charlie Sheen mag dan tijgerbloed door de aderen hebben stromen en een officieel gecertificeerde held zijn die de dood recht in zijn gezicht uitlacht. Zijn oudere broer Emilio Estevez is het gedrag van Charlie spuugzat. Sterker nog, hij zou hem wel kunnen vermoorden.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

In een openhartig interview met de Sunday Times vertelt Emilio Estevez dat hij wel heel aparte plannen heeft voor zijn broer, rechtstreeks gekopieerd uit maffiatrilogie The Godfather

“In The Godfather II zit een scène waarin Michael Corleone zegt: ‘Ik hou van je Fredo, je bent mijn broer, maar kies nooit de kant van iemand tegen de familie.’ Daarna voelt Michael zich genoodzaakt om Fredo mee te nemen voor een boottochtje. Er zijn van die momenten, zoals nu, dat ik Charlie graag mee zou nemen voor een boottochtje. Charlie moet zich realiseren dat hem in de toekomst wellicht ook een boottochtje te wachten staat. Iemand moet Michael Corleone zijn.” 

Emilio, inmiddels praktiserend katholiek, geeft toe dat hij zelf vroeger de nodige ‘winning-momenten’ heeft gehad. “Ik kan niet zijn leven leiden, het enige wat ik kan doen is een voorbeeld zijn. Vroeger was ik helaas een heel slecht voorbeeld. Ik was heel sluw en geniepig, waardoor mijn woorden weinig effect op Charlie hebben.” 

Wij raden Charlie Sheen aan voorlopig alle uitnodigen voor boottochtjes maar even af te slaan.

<iframe title=”YouTube video player” width=”410″ height=”338″ src=”http://www.youtube.com/embed/FeZ5GpcG4sc” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Onderwerpen