Spring naar de content

Lilian Helder snapt het niet

Hoogbegaafde PVV-leden zijn we nog niet tegen gekomen, maar van een Tweede Kamerlid en ex-advocate mag je toch ten minste verwachten dat zij statistische gegevens begrijpt. Lilian Helder bevestigde in een treurig debat afgelopen vrijdag echter het tegendeel. In haar pleidooi voor gevangenisstraffen boven taakstraffen zegt ze ‘geen appels met peren te willen vergelijken’: persoon A is niet persoon B, dus resultaten uit vergelijkend onderzoek zijn altijd onzin. Zie hier het op internet (met dank aan GeenStijl) al wereldberoemde filmpje dat verder geheel voor zichzelf spreekt.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Pauline Bijster

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

<iframe title=”YouTube video player” width=”410″ height=”330″ src=”http://www.youtube.com/embed/R9cNsK0s9WQ” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Scroll voor de komische noot vooral ook even door de reacties van het filmpje op YouTube.

Onderwerpen