Spring naar de content

Rockbitch Anouk tart fans door concert op laatste moment te cancelen

Zit u toevallig in de trein onderweg naar het concert van Anouk met Symphonica in Rosso in het Gelredome? Keer maar weer om, want de zangeres heeft problemen met haar stembanden. De fans die al in de file staan zijn een klein beetje teleurgesteld. De rockbitch zegde het concert drie uurtjes van tevoren af. Zo gaan die dingen, blijkbaar.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Sjoerd Hartholt

 

tweetsanouk1

anoukfans2

anouktweetsa3

 

kut anouk

De eerder verschenen verhalen over Anouk, die zich naar eigen zeggen niet in een keurslijf laat proppen, begonnen net een beetje weg te ebben. Collega Trijntje Oosterhuis meldde eerder deze dag nog dat ze de zangeres ‘helemaal geen moeilijke diva‘ vindt. Na haar optreden op het Eurovisie Songfestival sloot Nederland de eigenwijze zangeres (weer) in de armen; kaarten voor concerten vliegen dan ook over de toonbank.

Al jaren is het echter geen geheim dat Anouk concerten puur uit financiële noodzaak geeft, en écht niet om haar fans te plezieren. In 2012 verkondigde ze in DWDD nog dat ze wel klaar was met het geven van Gelredome-concerten en dat de komende twee tot vier jaar niet meer te gaan doen (vanaf 2.30):

De show wordt volgens LiveNation volgende week ingehaald. Het is aan Anouk om het weer goed te maken met haar fans. Overigens hebben wij wel een idee wat de ware reden is achter de late afzegging: