Spring naar de content

Humor: per ongeluk aan tafel bij Obama

Een ontmoeting met de machtigste man ter wereld lijkt niet iets wat ‘zomaar’ gebeurt. Alhoewel, in 2009 schoven twee bejaarde Duitse toeristen per ongeluk aan bij een ontbijt met Obama in het Witte Huis. En gisteren was het weer raak: een nietsvermoedende Marvin Lance Futch kwam door een miscommunicatie aan tafel te zitten bij de president van de Verenigde Staten tijdens een belangrijke vergadering over energie.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Iris Verhulsdonk

Met zijn witte polo detoneert Futch nogal bij zijn formeel geklede tafelgenoten. Futch is in het dagelijks leven een ontwerper bij het bedrijf Vivint Solar, dat zich bezighoudt met zonne-energie. Een gebruiker van het sociale netwerk Reddit herkende zijn collega en publiceerde het verhaal van de nogal humoristische ontmoeting.

“We dachten dat het ging om een vertegenwoordiger van ons bedrijf die in het publiek naar Obama zou luisteren, het bleek te gaan om een belangrijke discussie met de president,” zo verklaart de gebruiker.

De miscommunicatie is waarschijnlijk het gevolg van overhaast plannen. Obama’s bezoek aan Utah, waar de vergadering plaatsvond, werd kort van tevoren aangekondigd en er was weinig bekend over het programma. Een woordvoerder van Vivint Solar verklaarde later dat Futch wel degelijk officieel was uitgenodigd. In de uitnodiging stond echter dat Futch onderdeel zou uitmaken van het publiek. Hem was ook gevraagd zich ‘business-casual’ te kleden. Dat gedeelte van de invitatie zal Futch niet goed begrepen hebben.

imgur
Futch (r) twee stoelen verwijderd van Mister President. Via: Reddit

 

Onderwerpen