Spring naar de content

Opfrisvideo: hoe begon de Griekse crisis ook alweer?

In Brussel is tot gisteravond laat gepraat over Griekenland. Een oplossing voor de problemen in het land is er echter nog niet; een overeenstemming tussen de Grieken en de Europese schuldeisers komt er maar niet. De Griekse crisis moddert maar voort, maar begon het eigenlijk?

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Jesse Voorn

De Griekse premier Tsipras kwam het afgelopen weekend met nieuwe financiële voorstellen, maar die hebben het nog niet gehaald bij de Europese geldschieters. Voorgestelde belasting- en uitkeringshervormingen deden gisteravond wat licht gloren aan het einde van de tunnel.

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Alweer even geleden zette het Amerikaanse Bloomberg in onderstaande video de feiten over de Europese schuldencrisis op een rij. En die video lijkt nu relevanter dan ooit. Laat daarom uw geheugen even opfrissen.