Spring naar de content

De Boze Blanke Man is een beetje verdrietig

Voor het eerst in mijn leven ben ik echt boos, verdrietig en woedend. Het komt door Sunny Bergman. Ik ga het nu uitleggen. Ik ben alleen maar geveinsd boos wanneer ik mijn spotgoedkope Google Chrome laptoppie à 250 euro openklap en mijn centjes moet verdienen want de schoorsteen moet toch roken immers? Ik draai nu, knetterstoned en starnakel zat na een nacht episch doorzakken in de Algarve met negers en hoeren en homofielen, gewoon Yves Montand, om maar even aan te geven hoe stemmingsgevoelig ik ben.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Arthur van Amerongen

En vooruit, nog eentje voor jullie barbaren die geen woord Frans begrijpen:

En nog 1!

Paarlen voor de vieze vette gore zwijnen zou mijn hemelende moedertje zeggen, de enige vrouw die geen hoer was.

Ik ben het beu om elke dag geschoffeerd te worden, als blanke, hardwerkende man van middelbare leeftijd. Ik heb trouwens helemaal geen zin meer om nu een ironisch stukje te schrijven, hetgeen u natuurlijk van mijn verwacht na mijn geslaagde aanval op die frituurvetkuif van een vieze kastnicht van een Erdo-toyboy, die Ismail of Tunahan of hoe die krengen ook mogen heten.

Ik ben er klaar mee, met de aanvallen op mij en mijn blanke lotgenoten. Ik heb geen eens meer zin om grappig te doen, zoals u merkt.

Ik bedoel: als wij blanke boze mannen stante pede, all over the world, nu massaal en als ludiek protest gewoon effe het werk neerleggen, wie gaat dan de schoorstenen rokende houden? Wie betaalt al die uitkeringen dan van die godvergeten staatsruiveniers zoals Quincy, Sylvana en die vetbol van een Tunahan? Nou? De nieuwe zondebok: de blanke hardwerkende man die de economie overal draaiende houdt.

Ik ken Sunny nog van de tijd dat ze bij Waskracht van de VPRO werkte. Ze had een flinke reputatie in die zin dat ze het met iedereen deed die er toe deed. Bij mijn weten is ze nog steeds getrouwd met een roomblanke fietsenmaker al flirt ze openlijk met de notoire antisemiet Dyab Abou Jahjah. Ze heeft de documentaire over de boze blanke man – eergisteren aangekondigd – gebaseerd op mijn persoontje zonder mijn toestemming. In die staatsruifrommel wil ze via pseudo-wetenschappelijke nonsens duiden waarom zo veel witte mannen zoals Arthur van Amerongen zo boos en verongelijkt zijn nu de vanzelfsprekendheid van de blanke dominantie steeds meer ter discussie kom te staan. (proest)

Welnu: ik ben opgegroeid tussen de Marokkanen en de Algerijnen en nooit en te nimmer voelde ik mij superieur. Sterker nog: ik sprak hun taal al was dat vaak drugsgerelateerd. Ok, de zwarte mannen hadden vaak een enorme tollie waardoor ik mij genoodzaakt zag te douchen met mijn witte onderbroekje aan. Daar stond ik dan met mijn sneue pielemuisje, tussen al die zwabberende tampeloerissen. Reken maar van yes dat ik daar een minderwaardigheidscomplex van kreeg. Uiteraard ken ik de chocolate chasers, de vrouwtjes die in Club Med Calais nu 14-jarige knullen melken zoals in de serieuze kranten vermeld stond vandaag. Ik vind het echt bespottelijk dat fatsoenlijke blanke hardwerkende mannen nu de lul zijn. Wij zijn een leger, ik heb het over een man of 500.000. Ik verklaar bij deze de oorlog. It giet oan!