Spring naar de content

De culturele must-see(s) van het jaar liggen aan je voeten

Heb je eens behoefte aan iets anders dan het Rijksmuseum, de Markthal in Rotterdam of een dagje winkelen met de rest van Nederland? Met amper een paar uur reizen is het mogelijk om je in een totaal andere wereld onder te dompelen.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: De Redactie

Samen met NS International hebben we de HP/De Tijd Express ontwikkeld. Na een setje vragen selecteert de Express de ideale stad die bij je culturele behoeftes past. De culturele hoogtepunten liggen aan je voeten.

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschapDe Eiffeltoren zie je al in een kleine 3.5 uur, de Brandenburger Tor in 6.5 uur en vanaf Amsterdam Centraal sta je in 2 uur en zes minuten op het station Brussel-Noord. En als je daar toevallig bent, kun je meteen langs het Louvre, Die Alte Nationalgalerie of Manneken Pis.

Treinstations liggen meestal in het centrum van een grote stad. Je stapt dus uit in hartje Berlijn of hartje Parijs na een comfortabele reis waar je amper hoeft op te letten. Je hoeft alleen naar buiten te kijken. Of lekker een boek te lezen of filmpje te kijken en als je aankomt kunt je meteen naar je hotel en op zoek naar alle culturele hoogstandjes van je favoriete stad.