Spring naar de content

Aon autoverzekering afsluiten – uw sleutel tot zorgeloos rijden

Het moment dat u achter het stuur stapt, vertegenwoordigt vrijheid en avontuur. Maar laten we eerlijk zijn, het leven zit vol onverwachte wendingen, en het is cruciaal om voorbereid te zijn op alles wat op uw pad komt.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:

Dat is waar de autoverzekering van Aon in beeld komt, niet alleen als bescherming voor uw voertuig, maar als uw betrouwbare metgezel op de weg. Laten we eens dieper ingaan op waarom het afsluiten van een autoverzekering bij Aon een verstandige keuze is en hoe deze uw rijervaring verrijkt.

1. Scherpe premie, volledige standaard dekking

Bij Aon begrijpen we dat een goede autoverzekering niet alleen draait om een scherpe premie, maar ook om een dekking die u volledige gemoedsrust biedt. Onze autoverzekering gaat verder dan de standaard, met de garantie dat u in binnen- en buitenland kunt rekenen op hulp na een ongeval. Of het nu gaat om een lekke band in Nederland of een ongeluk in het buitenland, wij staan voor u klaar.

Abboneer op een lidmaadschap

Flinke korting op een digitaal jaarabonnement

Sluit nu voordelig een abonnement af en maak kennis met de journalistieke kracht van HP/De Tijd. (Op elk moment opzegbaar.)

Word abonnee

2. Pechhulp – Bespaar €200,- per jaar

Niets is zo vervelend als stilstaan met autopech. Maar met de autoverzekering van Aon hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Onze pechhulp is inbegrepen, wat u niet alleen tijd bespaart, maar ook geld. In vergelijking met de kosten van externe pechhulpdiensten zoals de Wegenwacht, kunt u jaarlijks zo’n €200,- besparen (t.o.v. het Europa Compleet pakket van de ANWB). Dat is nog eens een extra voordeel van het kiezen voor Aon.

3. Ontzorging na een ongeluk – Van afhandeling tot thuiskomst

Een ongeluk zit in een klein hoekje, en als het u overkomt, wilt u dat alles soepel wordt afgehandeld. Daarom biedt Aon niet alleen hulp bij het afvoeren van uw beschadigde auto, maar zorgen we er ook voor dat u weer veilig thuis komt. Het laatste wat u wilt na een ongeval is met complexe logistieke zaken te maken hebben. Laat dat maar aan ons over, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: uw herstel.

4. Financieel voordeel – No-claimkorting en regelingen

Bij Aon geloven we in belonen. Daarom bieden we tot wel 80% no-claimkorting, waardoor uw goede rijgedrag wordt erkend en beloond. Bovendien geniet u bij onze All Risk dekking van twee jaar aanschafwaarde- en nieuwwaarderegelingen. Geen gedoe met kosten voorschieten bij schadeherstel; Aon neemt de zorgen uit handen.

In de wereld van autoverzekeringen is Aon uw betrouwbare metgezel. Een autoverzekering afsluiten bij ons betekent niet alleen financieel voordeel en uitgebreide dekking, maar ook de geruststelling dat u op Aon kunt vertrouwen op de momenten dat het er echt toe doet. Kies voor Aon, kies voor zorgeloos rijden.