Spring naar de content

In de categorie rare Klaas- of kerstcadeautjes had u dit presentje niet verwacht

Wekelijks neemt Alexandra Besuijen op deze website de wereld voor mode en trends kritisch onder de loep. Deze week vervolgt ze haar tiplijst met rare Sinterklaas- en kerstcadeaus en bespreekt ze een geniale reclame van telefoonprovider Ben.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Alexandra Besuijen

Ananasboom

Zou het niet gek zijn als we de hele dag naar een ananas zaten te kijken? Een tamelijk geniale reclame van telefoonprovider Ben was dat: 'Doe die ananas nou eens weg, ananas!' Het slaat helemaal nergens op, dat maakt het juist zo grappig.

De tekst gaat onder de reclame verder. 

CadeauDe ananas is sowieso een grappig fruitje: zet hem een zonnebril op en hij is meteen Instagrambaar. Ja echt, dat is dus een dingetje. Een lichtsnoer van plastic ananasjes, een T-shirt met een ananasgezichtje – altijd net die vrolijke tropische touch die je soms zo nodig kunt hebben in deze donkere dagen.

Ben je een echte ananasadept? Dan heb ik goed nieuws: de ananas is om te toveren tot kerstboom! Dit is helemaal hot onder de hippelingen in Amerika, maar ik zie hier ook wel goede kansen. Geen ruimteverslindende boom, geen naalden, geen gedoe met water geven, maar gewoon een paar ballen en een slinger in een ananas en je bent helemaal on trend. En na de kerst kan 'ie zo op de pizza.      .

sinterklaasVerlanglijstje

In de categorie rare Klaas- of kerstkadootjes de week de vaginale wekker. Die helemaal niet zo zou moeten heten, want dan zou je hem erin moeten stoppen en dat hoeft niet. Vulvawekker zou een beter woord zijn, maar goed. Die wekker dus, de Little Rooster. Voor de vrouw die niet uit bed kan komen en verder alles al heeft.

Voor het slapen gaan stel je de tijd in, stopt hem in je directoiretje, en 's ochtends word je aangenaam wakker gevibreerd. Lijkt mij een reden om juist wat langer te blijven liggen, maar volgens deze uitermate irritante juffrouw werkt het kleine haantje perfect. Zij was in elk geval klaarwakker ? Volgens de website wordt er ook aan een versie voor heren gewerkt. Ik hou u op de hoogte.

SinterklaasFakpapier

En dat wekkertje pak je dan in met dit vrolijk vloekende pakpapier: Merry Fucking Christmas! Iedereen die wel eens een beetje zijn best doet op kerstmis – uitgebreid koken, mooie kleertjes aan, die boom, wat doen we met moeder, cadeautjes kopen, nog even langs de kapper etc. etc. – zal de lol hiervan inzien. Van de prijs ga je trouwens ook vloeken: tien euro voor vier velletjes en vier labels. Kolere.

Onderwerpen