Spring naar de content

Vakantieparken steeds populairder onder Nederlanders

BRANDED CONTENT – Vakantieparken in eigen land zijn dit jaar een stuk populairder geworden onder Nederlanders, stelt vakantiepark-expert Parkvakanties.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:

Door de ontwikkelingen sinds maart dit jaar en de drang van Nederlanders om toch op vakantie te gaan is de populariteit van de Nederlandse vakantie- en bungalowparken tot ongekende hoogte gestegen.

Op vakantie gaan komt met de nodige uitdagingen in de huidige tijd. Het buitenland lonkt minder en een ‘vakantie dicht bij huis’ wordt ineens met andere ogen bekeken. Met name de  goede faciliteiten, de ruimte, de natuur en de mogelijkheid om in een eigen vrijstaande bungalow te verblijven hebben ervoor gezorgd dat Nederlanders zich massaal op de vakantieparken hebben gestort.

Abboneer op een lidmaadschap

HP/De Tijd heeft een gratis app

Ontvang dagelijks actuele achtergrond, opinie en inspiratie op het nieuws op uw smartphone of tablet. Lees de actuele columns van onze website, blader door de laatst verschenen nummers en krijg exclusief toegang tot eerdere edities.

Download de app

Vakantieparken de gehele zomer ramvol

Waarom zijn vakantieparken dan zo populair? “Je vertoeft met het hele gezin in een andere omgeving dan thuis, terwijl je privé, schone woon- en leef faciliteiten tot je beschikking hebt. Daarbij zijn vakantieparken ruim opgezet, waardoor je de anderhalve meter afstandsregel eenvoudig kunt naleven” aldus Laurens Taekema van Parkvakanties.

Bovendien is er veel te doen op vakantieparken: er wordt gespeeld, gezwommen, gemidgetgolfd en in de omgeving gerecreërend. Laurens: “Combineer dat plezier met de nodige getroffen hygiëne- en voorzorgsmaatregelen en de voorkeur voor een onbezorgde vakantie op een vakantiepark in Nederland is heel begrijpelijk.”